jobb igen

Jobbade från kl 7-14 idag. Hade precis kommit hem och gosat ner mig i sängen med mjukiskläder och en kaffe när chefen frågar om jag kan jobba kväll också. Självklart ställer jag upp! Så nu är jag på väg till jobbet för andra gången idag. Mer pengar är ju aldrig fel! 




underbar present från mamma





bästa tröjan någonsin




födelsedagsfirande

Blev en middag på Hard Rock med Isabelle, Emma, Tamara, Malin, Sarah, Jennifer och förstås Emelie som fyller år. Riktigt mysigt. Har saknat gänget från gymnasiet och fick dessutom träffa tre härliga tjejer till. Mycket skratt, prat och god mat. Kom nyligen hem och somnar snart sittandes, imorgon väntar jobb igen! 
 


 
 
 
 
 
 

tidsfördriv

Är nu i stan och väntar på att Tamara ska komma hit men kollektivtrafiken från Varberg vill inte samarbeta.. Har tvingat in Emma tidigare också så jag får lite sällskap. Får underhålla mig själv genom att gå runt i affärer och titta istället. Kan säga att jag längtar till shoppingen i New York! 




jobb, jobb och åter jobb

Jobb idag med. Slutar kl 16 och ska då in till stan för att möta upp Tamara. Ikväll ska vi nämligen fira dagens födelsedagsbarn! 




jag vore ingenstans, jag vore ingenting om du inte fanns

Nej du måste finnas du måste
jag lever mitt liv genom dig
utan dig är jag en spillra på
ett mörkt och stormigt hav






vissa har tur...



det sägs att det ska bli storm

Nyligen hemkommen från jobbet. Va väldigt oklart om bussarna gick eller inte men som tur va fick mamma sluta tidigare och hämtade mig. Dom som skulle jobba kväll slapp komma in till jobbet pga stormen. Usch, avskyr sånt här. Får gosa ner mig i sängen med te och en serie i öronen så jag inte hör något! 




Jensenmiddag

Hade en grym kväll igår! Bästa hemmafesten på länge. Underbara människor och mycket skratt, dans och sång. Idag hänger jag med Susanna och nu blir det hemgjord jensenmiddag.




Nu taggar vi halloweenfest




lunchdejt







fredagsmys

Sista jobbdagen för denna veckan avklarad. Sitter nu i soffan och väntar på att Rebecca, Jennifer, Mimmi, Lina och Emma ska komma hit för en myskväll. 







sliten till tusen

Denna veckan har varit brutal. Har varit mycket på jobbet, speciellt idag och när jag väl kommit hem har jag hängt med vänner vilket resulterat i att det inte blivit så mycket sömn. 

Vilar nu med Andra Avenyn och te. Lär ligga här hela kvällen!




Ebbis bjuder på fika




med Clara Henry

Helt slut efter jobbet idag. Kaos med massor att göra och bråk mellan kollegor. Vilar en stund nu i soffan med lillasyster och ser på Med Clara Henry. Senare ska jag bort till Ebba med Sara och hänga. 



spontan road trip

Blev en promenad med Susanna sen kom Sara och plockade upp oss. Då åkte vi till Emelie för att hämta Saras byxor som hon hade och efter det lämnade vi av Susanna. Jag och Sara fick då för oss att vi skulle våldsgästa någon vilket blev en gammal killkompisar från högstadiet och nu är vi på en spontan road trip alla tre. 




sånt som gör dagen en aning bättre



good morning sunshine




glasögonorm

Var idag innan fina med Sara och hämtade ut mina nya glasögon. Trivs faktiskt bra i dom men det känns väldigt ovant så på något sätt så trivs jag inte. Osäkerhet, I guess, men kanske blir bättre med tiden. 

Nu blir det mys med te, tända ljus och Andra Avenyn. Och tidigt i säng blir det också! 




bästisfika efter jobbet




födelsedagsfirande

Efter att vi varit hos mormor och morfar kom Sara och hämtade upp mig, hemma hos mig. Vi åkte då för att handla en liten present till ett av dagens födelsedagsbarn, Ebba. Därefter åkte vi helt enkelt hem till Ebba och överraskade henne. Blev mycket skratt och snack om bilkörning då vi alla tre har samma lärare och det fanns en hel del att diskutera.

Ser fram emot nästa träff! Nu är det sängdags eftersom en ny vecka väntar imorgon. 




vänskap




bajram

Idag mår man som man förtjänar. Sov så länge jag kunde tills jag och lillasyster skulle ta bussen till mormor och morfar där resten av släkten väntade. Idag firar vi bajram som var i tisdags. Alltid lika kul och alltid lika mycket god mat!



valand

Förkrök med härliga människor i Hovås och sen valand. Kaos blandat med skoj. En lång kväll som snart lider mot sitt slut. 




äntligen helg

Kändes sjukt skönt att kunna sova ut imorse. Gjorde dessutom en härlig frukost med latte och bananpannkakor. Nu är jag på väg till Rebecca och ikväll blir det utgång! 




en fredag i min smak

Det blev en fika i stan med Sara, Sofia och Clara efter optikern. Har nu även beställt mina glasögon och får som i början av nästa vecka. Så skönt att slippa ha linser dag ut och dag in! 

Sitter nu hos Sara med henne, Emma och Susanna. Läsk, godis, chips och tvmys. Perfekt fredagskväll! 




så sjukt stolt över dig bästa vän!

Sara har tagit körkort! Nu blir det en road trip till stan, besök hos optikern och möts upp Sofia! 


kappahl goes naughty









under konstruktion

Höll på att fixa ny design vilket tog lite längre tid än planerat. Får helt enkelt vänta med att färdigställa designen och så länge får den se ut såhär. Nu är det nämligen sängdags för imorgon väntar sista arbetsdagen innan helg! 

fika & hockey

Efter jobbet blev det en fika med en mycket saknad barndoms vän, Azra. Nu sitter jag på Scandinavium med Rebecca och väntar på att matchen mellan Frölunda & Skellefteå ska börja.




oseriös

Kunde inte somna igår så idag är jag en zombie. Känner verkligen inte för att åka till jobbet. Men samtidigt är det kollegorna som får mig orka med livet just nu. Jajamen, drama, drama, drama. Anledningen till sömnlöshet. 

Om alla bara kunde mogna till! Dagisnivå funkar inte längre! 




true words




den gamla trion är på reunionfika




please promise you'll stay with me forever



 



födelsedagsfirande

Jag frågade Sara om vi kunde ta en kvällspromenad kl 19.30 idag och Sara sa ja. Det hon inte visste om var att jag tidigare under dagen hade varit i stan med Emma & Susanna. Vi hade kollat på glasögon till mig (det hör inte ens till historien), och vi hade även köpt en tårta som vi tänkt överraska Sara med.
 
Så kl 19.00 knackade vi på hennes dörr med tårta, ballonger och sjönsång. Okej, skönsång kan diskuteras. Hur som helst så blev hon väldigt glad och överraskad. En lyckad kväll! 

Synd att vårt andra födelsedagsbarn inte bor så nära oss. Sorry Tamara, lite långt att åka ner till Varberg! 
 


 
 
 
 
 
 
 

bajram serif mubarek olsun




tack för att ni får tiden på jobbet att gå




snälla hjälp mig piggna till




dagens födelsedagsbarn

Idag fyller inte en av mina vänner år utan TVÅ. Tamara & Sara. Två tjejer som jag känt olika länge och träffar olika mycket men som båda ligger mig väldigt varmt om hjärtat! 
 
Jag vet inte vad jag hade gjort utan er vänskap i mitt liv! Vi har delat många glada minnen och jag hoppas att det kommer många fler med er båda! 

Så stort grattis till er på ER dag! ♥♥
 


 

en mysig kväll med saknad vän

Vickan kom hit en sväng förut och med sig hade hon äppelpaj. Sjukt längesen vi träffades så fanns en hel del att ta igen! Har dessutom saknat hennes underbara bakverk! Det får inte gå lika lång tid innan nästa träff! 




bästa mellanmålet

Kom precis hem från jobbet. Hade turen i att Oliva jobbade dag så hade roligt sällskap, annars jobbar alla jag lärt känna kväll denna veckan, precis som förra. Inte lika roligt. Men fick precis reda på att Rebecca är på samma avdelning som jag imorgon så ser fram emot morgondagen! 

Sitter nu och ser på Med Clara Henry med en tallrik yoghurt med bär och en latte. Snart dags att laga mat till familjen, får se vad jag hittar på. 
 
 
 

she's home

Sara har varit borta i Värmland hos sina släktingar i en hel vecka men idag kom hon hem! Blev en kvällspromenad med henne, Emma & Susanna. Känns konstigt att inte träffa henne på en vecka när man umgåtts dagligen under en väldigt lång period. Känns skönt att ha hem henne i samma stad igen! Mår som bäst med dig nära mig!
 
 
Nu är det dags för en dusch, en kopp te och ett avsnitt Andra Avenyn innan det är sängdags. Imorgon väntar jobb igen.
 

promenad

Promenad i det fina höstvädret med Emma & Susanna. Mycket bus, skratt och framtidsprat. Har saknat dessa stunder!
 


 
 
 
 
 

early morning

Uppe tidigt idag av en speciell anledning. Rädd och orolig som fan men får försöka göra det bästa av situationen och vänta. Gjorde mig precis en mysig frukost så får vi se hur denna dagen slutar! 




en höstdag med släkten



 
 
 
 
 
 
 
 

släktkalas på g

 
 

längesen vi sågs men ändå känns det som igår

Under Idol kom Susanna hit och hon tog precis bussen hem. Sjukt längesen vi umgicks, speciellt bara vi två. En hel del skratt och snack om allt som hänt den sist. Snacka om att jag fick ny energi! 
 
 
 

mysmiddag och idol med lillasyster




på jobbet

Sitter nu på jobbet. Inne på sista passet och jobbar själv. Får tiden att gå med Alex & Sigges podcast i öronen, bara en timme kvar nu innan helg!
 
 

 
 
 

back on track

Känns som jag är tillbaka på banan igen. Längesen jag var aktiv här men det är för att jag inte varit psykiskt stark för att orka hålla igång. Nu gör vi ett nytt försök med nya tag!

Avslutar kvällen på samma sätt som jag gjort det senaste. Tända ljus, te och Andra Avenyn. Imorgon väntar jobb och sen är det helg!
 
 

frölunda indians

Idag efter jobbet åkte jag hem en sväng för att byta om och sen åka in till Scandinavium för att se Frölunda-Leksand matchen med Rebecca och hennes familj. Har aldrig varit intresserad av hockey men måste säga att det blir roligare och roligare för varje gång. Speciellt nu när man börjar lära sig spelarna också, hahah. 
 
 
 
 

Follow on Bloglovin