bästa gänget


som vi har väntat

Jobb idag 13.00-17.00. Rusningstrafik på en helg, det var helt enkelt en del att göra. Är ni på väg till Emelie för middag och förkrök med bästa tjejerna och ikväll blir det utgång.

Ingenting får gå snett idag för denna dagen har varit planerad i nästan en månad!


en helt okej torsdag ändå

Första dagen på nytt jobb idag. Sjukt kul och hoppas på fler roliga dagar! Efter det blev det en fika med Emma, Emelie, Isabelle, Tamara och Linn och e sväng på stan med Emma, Emelie W och Nina. Är helt ledig imorgon vilket innebär att det nu är dags att göra sig i ordning och gå ut och ha kul ikväll!


treasure


och vart har du tänkt att jag ska sova?


jag och kissen checkar ut för dagen

Har hunnit med massor idag. Arbetsintervju, shoppingrunda i min ensamhet, besökt mamma på jobbet och lekt med småbarn, fikat med Rebecca samt myskväll med Linn, Sara & Nina.

Nu gosar jag och kissen i sängen och ska sova. Godnatt!


bästis bjuder på lyxfrukost dagen efter


tonight's gonna be a good night


2-årskalas

Har varit på kalas hos min lille kusin idag. Supermysigt! Nu är jag på väg hem för att packa saker och sen bär det av till Emma för fix och förkrök innan utgång!


full fart hela dagen

Efter jobbet åkte jag in till stan med Emelie och Viktoria för att kolla på klockor som dom skulle köpa. Sen blev det middag med Emelie och hennes kompis Julia och sen avslutade vi kvällen tillsammans med Emma, Susanna och Sara med en riktig tjejkväll. En perfekt start på helgen och bättre lär den bli!


mot jobbet

Sitter nu på bussen till jobbet med en extremt värkande hals. Hann få med mig lite te, dock passar inte muggen riktigt..?

Blev inte mycket sömn inatt heller, men umgicks med Emma och Sara efter jobbet. Det var värt det! Vi hade massor att prata om och vi har säkert inte hunnit med mer än hälften!


kunde inte sagt det bättre själv


skenet bedrar


today's the day


onsdag

Tillbringade eftermiddagen igår tillsammans med Emma och Susanna. Tog även en sovmorgon imorse och ska nu hoppa in i duschen. Efter det tänkte jag åka ner till Emma en sväng innan det är dags för jobb kl 16.
 
 

#fail


det enda vi har kvar nu är minnen

Det känns så sjukt konstigt att alla är tillbaka i skolan men inte vi. Blandade känslor måste jag säga. Trodde inte jag skulle sakna skolan men måste nog erkänna att jag gör det, lite i alla fall. Även om klassen inte var den med bäst sammanhållning, så saknar jag alla lite grann i alla fall. 

 
 
 
 
 
 
 

lyssna!







 

det enda jag ber om

Snälla, kan ni inte hålla ihop? Jag behöver er, alla tillsammans. Inget kommer någonsin bli sig likt igen. 

hur lågt kan man sjunka?

Helt ärligt, vad händer med världen? Den senaste perioden har jag med jämna mellanrum mått förjävligt men har haft turen med mig att ha världens underbaraste vänner runt omkring mig som fått mig att må bra igen. När jag sen väl kommer på fötter och mår bättre än någonsin så kommer kaoset igen...
 
Denna gången är det mina vänner som mår dåligt, inte en vän utan nästan alla. Vad ska man göra? Hur ska man bete sig för att hjälpa? Jag vill så gärna kunna hjälpa dom alla men det är svårt att hjälpa när man inte vet vad det är som är fel. Jag tror inte någon någonsin kommer fatta vad det är som är fel, för det är massa småsaker som växer upp till något stort. Varför då? Jo för att vi alla är tjejer, och tjejer kan inte prata ut om saker. 
 
Vi tjejer är experter på att snacka skit och sticka knivar i varandras ryggar. Men när det väl kommer till att prata ut med personen i fråga så vet man inte vad man vågar säga och inte för att inte starta världens bråk. Men det är just detta skitsnacket som startar bråken, inte ärligheten. 
 
Problemet är också att många tjejer är så envisa och stolta att de inte kan erkänna sina egna misstag, det är också en sak som leder till att allting förvärras. 
 
Jag fick här om dagen höra att om man varit vän med någon i 7 år kan man vara säker på att den vänskapen kommer vara för evigt. Kan det verkligen stämma? Så som situationen ser ut nu så börjar jag tro på det mer och mer, efter 7 år kan man vara säker på att man känner sin vän, innan dess, så känner man nog bara en del. Sorgligt men sant. 
 
Om någon av mina vänner läser detta så vill jag säga er att jag alltid finns här för er, nya som gamla. Jag älskar er av hela mitt hjärta oavsett hur många eller få bråk vi har haft, hur mycket eller lite vi kommit överrens och allt sånt. En vänskap utan bråk är ingen riktig vänskap. 
 
 

sol, kaffe & musik innan jobb


hisingen

Har tillbringat helgen i min mormor och morfars lägenhet på Hisningen. Passar på att bo lite ensam nu när dom ändå är i Bosnien. Har haft sällskap av Emma och Susanna sen i fredags, några besök på kulturkalaset blev det också. 

Nu sitter jag med en kopp te och sällskap av Azra. Hon sover här inatt så jag slipper sova helt själv. Mycket mysigt. 

 
 
Imorgon blir det jobb igen, dock kväll kl. 16.00-20.00, så sovmorgon får jag i alla fall, skönt!
 
 

I miss my girl like crazy

 

oops


filmkväll med Susanna


god jul?


mer sliten än någonsin

Jobbat idag, skyndade mig sen hem för att byta om och sen åka in till Kungsbacka för en fika med Emma och Tamara.

Sitter nu på bussen hem, så blir det middag och direkt i säng. Hade velat se The Sounds på kalaset idag men jobbet imorgon sätter stopp för det.


Darin på kulturkalaset

Blev ett glas vitt på Grindstugan och sen Darin på Götaplatsen. Riktigt trevligt måste jag säga, vi blev tillslut ett stort gäng härliga människor. Har inte varit jätteförtjust i Darins musik tidigare, men efter denna kvällen kan jag säga att han klev några steg högre på listan. Väldigt bra live-artist! 

Nu är det sängdags känner jag, upp och jobba kl 7 imorgon bitti. Heja mig! (Varför jobbar jag under göteborgskalaset? Illa!)

 

 


älskade Sverige

Man blir verkligen extremt taggad på att jobba när det är pisskallt ute när man tvingas lämna den varma sängen på morgonen...men man får se det från den positiva sidan, jag tjänar pengar och har i alla fall ett jobb! Så jag ska inte klaga.

Nina brukar jobba med mig men är ledig idag och två andra är på ett helt annat lager så idag blir jag själv. Får hänga på dom andra kompisarna vi fått där istället.


reunion med Emma och Susanna vid vattnet


pretty pink

Var hos min fina vän Azra idag och firade hennes 19-årsdag. Hon fyller år på tisdag men samlade ihop några tjejkompisar idag för tårta, kaffe och en hel del snack och skratt. Jag har träffade de flesta i gänget för andra gången idag (två av dom har jag träffat några fler gånger), men måste ändå säga att jag tycker om dom sjukt mycket. Det är så "lätt" att umgås med dom liksom, tvärsköna brudar!

 
Nu är det sängdags, imorgon väntar jobbet igen. Yeey...jag är INTE taggad!

mot födelsedagsfirande


praliner

Idag svängde Sara förbi för att hämta sin laddare som hon glömde här sen kräftskivan. Idag var även sista gången på 10 dagar som jag fick träffa henne. Hon åker nämligen till Holland idag. Kommer sakna henne något extremt! Hon har dessutom inget internet där så kommer inte ens kunna prata med henne! 

Nu ska jag och mamma i alla fall åka iväg och handla lite. Hade tänkt prova mitt nya pralin-set som jag fick i julas men aldrig fått användning för. Har tidigare använt mig av knäckformar för att göra praliner men tror detta är ett lite mer smidigt sätt. 

 

 

 

 


myslördag

Är helt slut efter kvällen och natten. Emelie och Clara kom hit på frukost och stannade till kl halv 5. Har haft en underbart rolig kväll igår, natt och dag idag. Kan inte ens räkna alla skratt vi delat allihop under denna tiden!

Blir en lugn kväll nu med filmen The Bucket List och sen sova!


kräftskiva



 
 
 
 
 
 
 
 

kräftskivan avklarad och nu bär det avin till stan


snart dags


äntligen fredag!

Sista arbetsdagen denna veckan, och en kort dag dessutom med tanke på hur långa dom andra dagarna varit denna veckan.

Nu taggar vi jobb 07.00-16.00 och ikväll kommer alla mina tjejer hem till mig på kräftskiva!


trött och sliten

Jobbade från 07-14 idag och har precis varit på utbildning för Promoters. Har jag turen att alltid få underbara kollegor? Alla var helt underbara!

Är nu på väg till mormor och morfar för att säga hejdå till dom innan dom åker till Bosnien under en längre period.


snart slut

Sitter på jobbet och just detta passet är ganska lugnt, snart slut. Blir att träffa Emma en sväng innan det bär av hemåt för att sova. Sjukt längesen jag träffade den bruden!


sliter som en gris

Det har varit hur mycket som helst på jobbet idag. Speciellt nu senaste timmen, har inte suttit ner en sekund sen övertiden började kl 16.15, och lär inte få sitta förens rasten kl 18. Kaos!

Övertid imorgon också, döda mig! Dessutom är det ca 110 grader varmt inne på lagret så man avlider ju på grund av det också...!


smoothies

Avslutar kvällen med en god smoothie gjord på hallon, blåbär, mango, soyamjölk och min nya favorit gojibär. Var så snäll att jag till och med gjorde varsin till mina systrar. Nu blir det ett avsnitt Andra Avenyn och sen sovdags.

 
 

redan sliten

Det är måndag och jag är redan sliten, känns inte fullt stabilt. Jobbet gick i alla fall bra idag och snart blir det promenad med Nina och eventuellt Sara.


senaste tillskottet i garderoben



 
 

lunch vid havet med mamma



 
 
 
 
 
 
 
 

hemma efter en härlig utgång med världens bästa


stan med lillasyster och bästis


kvalitetstid med världens bästa


kul på jobbet


väldigt värt

Jag och Nina slapp övertiden idag, som tur är! Helt döda efter att jobbat 07-20 i tre dagar plus idag 07-16 och imorgon 07-16.

Nu är vi istället påväg in till stan för att möta upp Lollo för en fika. Sjukt längesen vi träffade den bruden!


från och med nu för all framtid

 

Follow on Bloglovin