my feelings right now



 
 

hard work


helt slut

Jobbande från 07.00-20.00 idag, fyra timmars övertid. Dock var det inte lika jobbigt som jag trott. En av fyra övertidsdagar avklarade.

Nu väntar Andra Avenyn och sängen!


gårdagen

Det blev en väldigt speciell kväll igår. Allt gick inte riktigt som planerat men det bjöds ändå på en hel del skratt och galenskap. Vi ställde oss och grillade kl 5 på morgonen och kom inte i säng förens vid halv 7. Det innebar att vi sov bort halva dagen och andra halvan tillbringades vid sjön med Sara och Emma. 

 
 
 
snodde bilderna från Sara
 

Let's get the party started


skatta fram magrutorna

Kvällen tillbringades hemma hos Sara med henne och Nina. Blev jättemycket snack om nutid och nostalgiska saker. Bland annat kollade vi på gamla skolfoton från låg-, mellan-, och högstadiet.

Längesen jag skrattade såhär mycket! En perfekt spontankväll med andra ord.



födelsedagsfirande för låtsasfarfar


turkiet del 8 - turkisk marknad



 
 
 
 
 
 
 
 
 

trädgårdsföreningen med fint sällskap


turkiet del 7 - floden Dim Cay



 
 
 
 
 
 
 

turkiet del 6 - droppstensgrottan Dim Cave



 
 
 
 
 
 
 
 

på väg till jobbet och inte alls död


turkiet del 5 - en underbar resa



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

chill i solen


jo men precis..?


turkiet del 4 - borgen



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

turkiet del 3 - grillkväll på hotellet



 
 
 
 
 
 

fan va rutinerad


mot stan

Sitter nu på bussen in till stan för att möta upp Emma och Susanna. Lite shopping står på schemat och även ett besök hos Sara på jobbet är givet!


turkiet del 2 - havet



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kung på longboard?


turkiet del 1 - hotellet











 
 
 
 
 
 
 

te och serier, en perfekt fredagseftermiddag!


koma

Sitter och väntar på bussen och är hur trött som helst! Somnar nästan sittandes, hur ska denna dagen gå?

Kunde dessutom inte inviga mina nya skor eftersom jag lär få skoskav, så får härda ut med converse en dag till.


tack för mig

Är verkligen helt slut i både kropp och huvud efter dessa fyra dagarna på jobbet, bara si sådär fyra veckor kvar..! Jobbar dock med två kompisar och får lära känna massa nytt, trevligt folk så det är värt. Plus cash flow!

Idag efter jobbet införskaffade jag mig ett par gympaskor för att slippa jobba i converse och förstöra knän och rygg. Efter det kom Nina, Sara och Emma hit och det blev en hel del snack och skratt.

Nu väntar sängen och imorgon sista arbetsdagen innan HELG!


lite lyx i vardagen


myskväll

Efter två dagars jobb och allt för lite sömn är jag helt slut! Emma kom hit en sväng efter att jag slutat och kvällen tillbringades sen med min lillasyster, katten och gårdagens Lotta på Liseberg. 

Har även kollat igenom alla bilder från Turkiet och några dyker upp här så småning om. Nu är det sängdags, klockan står på 05.45 för imorgon väntar ännu en dag med jobb.



 
 

någon har det bra


återförenad med dom bästa

(en dag sent)


beror det på blatte-generna tro?

Det sägs att turkarna ofta bjuder turister på kallt te. Bjuder dom på varmt te betyder det att man blivit bra kompis med dom. Enligt vår guide händer det inte jätteofta.

Första måltiden på hotellet efter ca 10 minuters prat med servitören kommer han med varmt te till oss efter maten. Kan man säga att vi lyckades?


perfekt avslutning på en underbar vecka


som gjord för mig


3 liter pepsi?


godnatt Turkiet, sista natten


en dag vid havet


centrum

Efter ännu en dag i solen blev det en sväng till centrum för shopping nu på kvällen. Dagen avslutas med yatzy och dryck på balkongen.


I could stay here forever


inget slapp idag, nu blir det utflykt


fy fan för djurplågeri


grillfest på hotellet


ännu en dag i Turkiet


akrobatik i poolen


första dagen avklarad

Första dagen på resan har varit underbar. Först en promenad bort till havet innan solen kom fram och efter det solning och bad hela dagen.

Eftersom vi kom fram sent igår och gick upp tidigt så är det läggdags inom den närmaste timmen för att orka med morgondagen!


bara för att vi åkte

Det fina vädret kom till Sverige när vi åkte men tror ändå vi har det snäppet bättre här borta!


jag klagar inte på denna veckan


framme

Nu är vi äntligen framme på hotellet och har slagit oss till rätta. Trodde bussresan från flygplatsen till hotellet på 2 timmar skulle vara asjobbigt. Men träffade tre av Saras kompisar samt några partysugna killar så party var det längst bak i bussen!


Victoria's Secret


hur ska jag klara mig utan dig i en vecka?


bara några timmar kvar


borde göras om

Kvällen igår börjades på Bar Himmel och några glas med Emma, Sara, Emelie & Malin. Första gången vi var där, supermysigt ställe! Efter det rörde jag & Sara oss mot Bryggeriet där vi mötte upp Peter, Viking & Moreno. Kvällen slutade lika bra som den började.

Idag mår man dock som man förtjänar, är otroligt trött och har tillbringat hela dagen i sägen med Beverly Hills & Andra Avenyn. Hängde med mamma en sväng till Frölunda också.

 

stan med fint sällskap


to the gym


speciell kväll

Blev en ganska speciell kväll igår. Jag och Sara var och träffade två gamla högstadiekompisar och kvällen bjöd på en hel del prat om gamla minnen. Är helt slut idag, men senare blir det gym med Sara & Emma och ikväll blir det förhoppningsvis utgång med ett gott gäng. 

 

mot Kungsbacka

Sitter nu på pendeln in till Kungsbacka för att möta upp en saknad vän, Tamara! Har inte träffat henne sen jag och Sara var nere i Varberg, sjukt!


hidden hills jacket

Beställde hem en jacka från Hollister och är helt förälskad. Det kan vara den finaste jackan jag någonsin ägt och alla som känner mig kan nog intyga om att den är som gjord för mig!


 

det bästa att komma hem till efter att ha varit ute i regnet


måste ju bara älska livet


nervöst


detta är sjukt


stan

Är inne i stan med Azra. Först en fika och nu går vi runt lite i stan. Underbar tisdag!


lämnar mys med denna underbara krabat och drar till gymmet


tomat, mozarella, och basilika

Blev sovmorgon idag så en sen frukost fick bli en variant av brunch istället. Tomat-, mozarella- och basilikamacka med varma koppen. Om 2 timmar drar jag till gymmet igen, denna gången med Sara.

 

en kväll med fina vänner

Efter barnpassningen åkte jag ner till Emma för att umgås med henne och Susanna. Susanna tillbringar hela sommaren i Vimmerby med jobb så hon är hemma nu i ca tre dagar.

Vid halv 9 ringde Sara och frågade om vi ville hänga med henne in till stan med hennes kompisar Johan och Filip. Det blev alltså några öl på Muchacho och nu avslutas kvällen med den här lilla hårbollen! 

 
 

mysmåndag med Susanna och Emma


tre nya favoriter






livet som barnvakt

Jag och lillasyster passar två små underbara flickor på 4 & 2 år. Förut inspekterade vi insekter och nu är det Emil i Lönneberga som står på schemat.


Beverly Hills

Blev ett sjukt skönt träningspass med Emma förut. Kom sen hem, tog en dusch, åt lunch och nu har jag vilat och kollat på Beverly Hills.

Om 30 min blir jag och min syster hämtade, vi ska nämligen bara barnvakter mellan 16-19 idag. Ska bli kul!


mot gymmet


Follow on Bloglovin